Son dakika: Başkan Erdoğan KKTC’de müjdeyi verecek

0
130

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii’nde kıldığı cuma namazı sonrası gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, KKTC’de açıklayacağı bir müjde olduğunu söyledi.

KKTC’YE MÜJDE!

Başkan Erdoğan “Pazartesi günü KKTC’ye seyahatimiz var. Geniş bir heyetle gerçekleştireceğiz. Birinci gün KKTC parlamentosunda milletvekillerine hitabımız olacak. KKTC’de müjdeyi parlamentoda vermek istiyorum. Güzel bir adımımız var” dedi.

Son dakika… Başkan Recep Tayyip Erdoğan Ayasofya Camii’nde kıldığı cuma namazı sonrası gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, KKTC’de açıklayacağı bir müjde olduğunu söyledi.

KKTC’YE MÜJDE!

Başkan Erdoğan “Pazartesi günü KKTC’ye seyahatimiz var. Geniş bir heyetle gerçekleştireceğiz. Birinci gün KKTC parlamentosunda milletvekillerine hitabımız olacak. KKTC’de müjdeyi parlamentoda vermek istiyorum. Güzel bir adımımız var. ” dedi.

Erdoğan “Müjdesini orada vermek istiyorum, güzel bir adımımız var, ön çalışmalarını bitirdik. Salı günü de Kuzey Kıbrıs’ta her yıl yaptığımız törenlerimiz var. Törenlerimizi de geniş bir heyetle yapmak suretiyle salı akşamı tekrar yurda döneceğiz. Bu yılkı merasimlerimiz de en güzel şekilde gerek adaya gerekse tüm dünyaya barışın tesisi için mesajlarımız olacak.

İkili görüşmemiz var, heyetlerimiz arasında görüşmelerimiz var” diye ekledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz